Зустріч «Пізнавайте культуру та навчайтесь завдяки Erasmus+ і програмі Європейського корпусу солідарності: презентація можливостей для молоді» (28.11.2023 р., онлайн/офлайн)

28 листопада 2023 р., відбудеться зустріч присвячена програмам Еразмус+ і Європейського корпусу солідарності, де всі учасники зможуть: 

  • дізнатись більше про програми Еразмус+ і Європейського корпусу солідарності та де їх шукати;
  • зрозуміти, які навички потрібні учасникам обмінів для того, щоб гідно представляти власну країну та її культуру за кордоном;
  • дізнатися як застосувати набуті знання у житті, поважаючи різноманіття культур і їх толерантне співіснування у суспільстві;
  • знайти відповідь на питання “Як написати мотиваційний лист?”;
  • задати власні запитання під час сесії “запитання – відповідь”;

Завдяки програмі Еразмус+ молодь отримує можливість не лише подорожувати й навчатись новому під час волонтерства у країнах ЄС, але й покращувати свої знання іноземних мов та обмінюватись досвідом й успішними практиками з колегами задля особистісного розвитку і впровадження провідних ідей та європейських цінностей у сучасне українське суспільство.

Що? Зустріч «Пізнавайте культуру та навчайтесь завдяки Erasmus+ і програмі Європейського корпусу солідарності: презентація можливостей для молоді».

Де? Харківський обласний організаційно-методичний центрі культури і мистецтва. Для тих, хто хоче долучитись онлайн буде посилання на Google Meet.

Коли? 28 листопада 2023 року о 17:00.

Вхід на захід за попередньою реєстрацією

Попередня Europe Talks Solidarity Webinars (30.11-14.12.2023 р., онлайн)